Skip to content
Impressie

Ons team is een groep gemotiveerde medewerkers die niet terug deinzen voor een nieuwe uitdaging. Er zijn specialisten in verschillende vakgebieden waarbij hun technische studie een goede basis geeft voor de werkzaamheden. Onze engineers hebben oog voor detail en een klantvriendelijke instelling.

Ons team werk volgens de methode afspraak is afspraak en het grote voordeel is dat zij de Nederlandse taal beheersen en deze ook uitstekend begrijpen zowel op sociaal, maar ook op technisch gebied. Zij zijn gewend met het werken onder tijdsdruk. Elke opdrachtgever heeft een toegewijde groep engineers waarbij er altijd een Team Leader deel is van deze groep. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en ook zijn er daardoor diverse controle momenten.

 Opleidingen

  • HBO elektrotechniek met veelal studierichting energie en techniek waarbij iedereen kennis heeft van AutoCAD
  • HBO ICT Networking & Engineering
  • AutoCAD 2D basisopleiding en gevorderden specifiek maken van layers en labels
  • GeoStruct basis en gevorderden voor calculatie en detailengineering ontwerpen
  • Basiskennis van DO-MORE DESIGNER
  • Sketchup 3D
  • EATON- Configurator
Ervaring

FTTH ontwerpen

Maken van Calculatie en detailontwerpen voor FTTH projecten. Deze worden opgeleverd in GeoStruct  en AutoCAD met complete werktekeningen.  Dit gaat om zowel kern- als buitengebieden. Ontwerpen in zowel met DAC als Blownfiber of combinaties daarvan. Er is kennis om zowel in historische gebieden, gebieden met waterkeringen en risicogebieden te ontwerpen. Standaard worden de onderstaande exports aangeleverd:

o   Werktekening

o   BOM-lijst

o   Lasschema

o   Buis- en kabeloverzicht

o   ODF kastenoverzicht

o   Haspellijst

o   invoerschema POP


Alle FTTH projecten worden in samenwerking met opdrachtgever afgestemd met een strakke tijdsplanning. Daarnaast wordt er altijd gekozen voor de meest efficiënte route en het gebruik van materialen die kosten reduceren als dat mogelijk is. Voorbeeld van een project wat door onze engineers is ontworpen waarbij binnen 2 werkweken 1000 aansluitingen voor een calculatieontwerp is afgerond en de civiele lagen foutloos zijn opgeleverd.

 

Electrical Design

Maken en ontwerpen van tekeningen voor elektrische designs van kantoren, panden en woningen. De ontwerptekeningen worden opgeleverd in AutoCAD met de daarbij behorende prijscalculatie. De engineers werken volgens de norm van erkende installateurs. Er wat van tevoren een analyse gemaakt waarbij duidelijk wordt aangegeven wat de knelpunten zijn en hoe deze opgelost dienen te worden.

Voorbeeldprojecten zijn inrichting van een kantoorpand voor 500 medewerkers waarbij de gehele elektrische installatie en het design door onze engineers is ontworpen in AutoCAD. Ook is er ervaring in het installeren van generatoren voor het normale elektriciteitsnetwerk en zonne energie.

 Het maken ontwerpen en pro-actief meedenken van technische tekeningen voor infrastructuren is aan de engineers van Connect-SU toevertrouwd